Pametna krmilna enota SEC Touch

Seventilation SEC Touch je pametna krmilna enota, ki omogoča priklop do 20 rekuperatorskih enot SEVi 160. Krmilna enota omogoča ločeno ali skupinsko upravljanje rekuperatorjev, prav tako pa kontroler omogoča priklop različnih senzorjev kot so senzor vlage ali  CO2. Centalni kontroler omogoča priklop treh krmilnih enot z zaslonom na dotik, v primeru da jih potrebujete (npr. v vsakem nadstropju ločena krmilna enota, skupaj pa so povezane v centralni kontroler). Krmilna enota omogoča določanje delovanja rekuperatorjev (rekuperacija ali izpih), določanje stopnje delovanja, prav tako pa meri čas delovanja rekuperatorjev in vas opozori, ko je treba očistiti ali zamenjati filtre.

Centralni kontroler omogoča tudi povezavo s pametnim krmilnikom Loxone, ki ima povezavo z aplikacijo na pametnem telefonu, preko katerega lahko upravljate vaš prezračevalni sistem. Aplikacija omogoča nadzor delovanja rekuperatorjev npr. prižiganje in ugašanje, združevanje rekuperatorjev v skupine, itd.

Ta krmilna enota je najbolj primerna za vgradnjo v novogradnje ali adaptacije obstoječih stanovanj, saj moramo krmilno enoto fizično povezati z vsemi rekuperatorskimi enotami, ki jih želimo upravljati.

Za ogled uradne strani izdelka kliknite tukaj.